Despre noi

Tuesday, 21 April 2015 12:24 Written by 
Rate this item
(6 votes)


 Numele de “NEOSEM” este nou pe piaţa agricolă din R.Moldova. Chiar de suntem  la început am evoluat rapid, înt-un  mediu puternic competitiv.

Acest lucru a fost posibil datorită perseverenţei de a activa într-un domeniu nu prea favorizat-precum şi încrederea în viitorul de succes a firmei.

Toate acestea au necesitat multă muncă , o echipă bine sudată, selectarea furnizorilor pe principiul performanţelor acestora, gasirea de noi căi de reducere a costurilor, în paralel cu gradul de satisfacţie a clienţilor prin raportul calitate-preţ, instruirea continuă a personalului, dezvoltarea unei logistice eficiente cîştigarea unui sentiment de încredere din partea partenerilor.

Activitatea firmei se bazează pe comercializarea seminţelor de legume, de flori, de plante furajere, utilaj agricol, chimie şi fertilizanţi.

Această  activitate este susţinută de sectorul pentru Siguranţa Alimentelor ANSA,  cu statutul în domeniul de reglementare şi control pentru siguranţa alimentelor al producţiei plantelor şi carantinei fitosanitare, controlul semicer, calitatea produselor primare.

“Neosem” se află într-o permanentă evoluţie, proces care se realizează prin generarea unui sentiment de încredere, respect şi stabilirea relatiilor parteneriale de afaceri, îmbunătăţirea continuuă  a produselor noastre, lărgirea gamei de produse precum şi asigurarea în permanenţă a produselor cu cerere mare.

        

Read 53171 times Last modified on Saturday, 10 December 2016 08:08

Latest from Super User

More in this category: « Seminte Substrat »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.